×
×

آغاز مرحله دوم توزیع گوشت گرم | مشمولان اعلام شدند

  • کد نوشته: 34480
  • ۷ اردیبهشت
  • 3 بازدید
  • ۰
  • معاون کمیته امداد اعلام کرد: مرحله دوم توزیع گوشت گرم برای خانواده‌های نیازمند در سراسر کشور آغاز شده و اقشار خاصی از دهک‌های پایین درآمدی در اولویت دریافت این حمایت غذایی قرار دارند.

    آغاز مرحله دوم توزیع گوشت گرم | مشمولان اعلام شدند

    به گزارش نبض بازار حبیب‌اله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اعلام کرد: در چارچوب مرحله نخست تفاهم‌نامه کمیته امداد با مرکز نیکوکاری سمت خدا، سال گذشته در مجموع ۱۳۶ تن گوشت گرم میان خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

    وی هدف از اجرای این طرح را تأمین معیشت محرومان عنوان کرد و ادامه داد: این میزان گوشت گرم در قالب بسته‌های ۱.۵ کیلویی در ۳۱ استان کشور در اختیار جامعه هدف قرار گرفت.

    آسوده خاطرنشان کرد: در مرحله نخست تفاهم‌نامه، ۹۴ هزار خانوار از این بسته معیشتی برخوردار شدند.

    معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه مرحله دوم این تفاهم‌نامه از فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون توزیع بسته‌های گوشت گرم در استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، کرمان انجام شده و این روند در تمام استان‌ها ادامه خواهد یافت.

    تا چند ماه پیش روزانه ١٠٠ تن گوشت یارانه‌ای در میادین میوه‌وتره بار تهران توزیع می‌شد، مدیر عامل تره‌بار می‌گوید که در حال حاضر از بین ۴٠ متقاضی فقط به یک نفر گوشت دولتی‌می‌رسد.

    بر اساس آمار شهرداری تهران، هر هفته فقط ٢ یا ٣ بسته گوشت یارانه‌ای به هر میدان میوه‌وتره‌بار می‌رسد.

    مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهر تهران مهدی بختیاری‌زاده، می‌گوید که «توزیع گوشت دولتی تقریباً متوقف شده است». دولت ٢ سالی است که گوشت یارانه‌ای را با قیمت ٣٠٠ هزار تومان در میادین میوه و تره‌بار شهرداری و برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌کرد، اما از اسفند پارسال میزان توزیع گوشت از ١٠٠ تن به ۵ تن رسید.

    مدیرعامل تره‌بار با بیان اینکه مردم درخواست گوشت یارانه‌ای دارند، می‌گوید که «اگر دولت به ما مجوز دهد خودمان گوشت را وارد و با قیمت ٣٠٠ هزار تومان می‌فروشیم».

    قیمت گوشت قرمز پرواز کرد، دولت برای اینکه این کالا از سبد خانوار حذف نشود ارز ٢٨۵٠٠ تومانی را برای واردات گوشت در نظر گرفت، اما این گوشت فعلاً نایاب شده است.

    کارشناس فروش حمیدرضا پناه می‌گوید که چرا باید دولت ارز را برای واردات گوشت بدهد این سیاست ممکن است در بلندمدت اثرات منفی بر تولید داخلی و امنیت غذایی داشته باشد.

    در مقابل کارشناس فروش دیگر، صدرا نوری، می‌گوید که با واردات گوشت با قیمت مناسب، دولت می‌تواند از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری کرده و در مناطق کم‌درآمد، دسترسی به منابع پروتئینی را تسهیل کند و در کنار آن هم دامداری داخلی را توسعه دهد.

    کارشناسان می‌گویند که دولت باید شرایط تولید داخل را با دادن تسهیلات مالی به دامداران بهبود بخشد، همچنین از سیاست‌هایی حمایت کند که میزان گوشت توزیعی با قیمت پایین افزایش یابد تا این محصول پروتئینی از سفره اقشار کم‌درآمد جامعه حذف نشود.

    منبع مهر

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *