×
×

بلاتکلیفی کالابرگ در اردیبهشت؛ پشت پرده واریز نشدن یارانه

  • کد نوشته: 37991
  • ۱۴ اردیبهشت
  • 1 بازدید
  • ۰
  • با وجود وعده‌های قبلی، یارانه کالابرگ اردیبهشت پرداخت نشد. کارشناسان می‌گویند بدون سامانه‌ و زیرساخت کامل، اجرای مرحله سوم این طرح ناعادلانه و مشکل‌ساز خواهد بود.

    بلاتکلیفی کالابرگ در اردیبهشت؛ پشت پرده واریز نشدن یارانه

    به گزارش نبض بازار در حالی که یارانه بگیران منتظر اجرای مرحله سوم طرح یارانه کالابرگ الکترونیکی هستند، سخنگوی این طرح اعلام کرد که هنوز تصمیم‌گیری درخصوص اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیک نشده است.

    به گفته سخنگوی طرح کالابرگ در صورتی که قرار به پرداخت مرحله سوم باشد، حتما اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

    او اعلام کرده است که اعتبار شارژ شده مرحله دوم کالابرگ‌ الکترونیک تا پایان خردادماه قابل استفاده است.

    مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها چندی پیش اعلام کرد که دولت قصد دارد این طرح را در سال جاری نیز ادامه دهد، اما اجرای مرحله بعد منوط به تخصیص منابع در چارچوب بودجه ۱۴۰۴ است.

    طرح کالابرگ الکترونیکی که دولت چهاردهم آن را از اسفندماه ۱۴۰۳ کلید زد، با هدف حمایت از خانوارهای نیازمند و تسهیل در تأمین کالاهای اساسی به مرحله اجرا درآمد. در این طرح، مشمولان می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله لبنیات، گوشت، مرغ، روغن و برنج را با استفاده از اعتبار اختصاص‌یافته از فروشگاه‌های منتخب سراسر کشور تهیه کنند.

    در مرحله نخست که اسفندماه انجام شد، به دهک‌های اول تا سوم ۵۰۰ هزار تومان و به دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر اعتبار تخصیص یافت. این روند در فروردین‌ماه نیز ادامه داشت و از ۱۶ فروردین اعتبار دهک‌های پایین و از ۲۷ فروردین اعتبار دهک‌های میانی به حساب مشمولان واریز شد. این مبالغ تا پایان خردادماه اعتبار خرید دارد.

     میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره توزیع کالابرگ الکترونیکی به کارگران و اینکه چند نوبت به کارگران داده خواهد شد و در چه دهکهایی تعلق خواهد گرفت، اظهار کرد: آنچه که در بودجه آمده است برای ۳۰ درصد ماهانه داده شود ولی بودجه اش باید از محل حذف یارانه ها تامین شود که بعید است به این سرعت بتوانیم به حذف یارانه ها برسیم و این کار را انجام بدهیم.

    میدری خاطرنشان کرد: ما امیدواریم که مثل سال گذشته منبع جدیدی برایش دیده و از صندوق توسعه ملی برداشت شود چون بحث امنیت غذایی و خوراکی مهم است و اگر همان یک‌میلیارد دلار برای ۳۰ درصد داده شود می توانیم ۶ ماه را حتما بدهیم یعنی برای اینکه بتوانیم در کل سال بدهیم رقمی معادل ۲ میلیارد دلار نیاز است.

    منبع اقتصادآنلاین

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *