به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان مازندران، ضمن تاکید بر ضرورت اهتمام همه کارگزاران و مسئولان نظام برای رفع مسائل و مشکلات مردم، اظهار کرد: مسئولان استان مازندران با همفکری، همدلی و اولویتبندی برای رفع چالشهای موجود در استان به راهحلهای مشترک برسند و آن راهکارها را در مواردی که میتوانند اتخاذ کنند و در مواردی که نمیتوانند و نیاز به تفویض اختیارات دارند، آن راهکارهای مشترک را به مرکز ارسال کنند و مطمئن باشند که به احتمال زیاد مقامات در مرکز نیز وقتی ببینند که قاطبه مسئولان استانی به یک نظر واحد رسیدهاند، به آن نظر تمکین میکنند و اختیارات لازم را تفویض میکنند.
رئیس قوه قضائیه گفت: برخی مواقع برای رفع یک چالش در یک استان که فوریت دارد، وقتی در مرکز اجماع مسئولان استانی پیرامون یک معضل مشاهده میشود غالباً موافقت میشود تا اختیارات لازم را به مسئولان استانی برای رفع آن چالش تفویض شود.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: من آن اختیاراتی که قابل تفویض است را به رئیس کل دادگستری استان مازندران تفویض میکنم تا هرچه سریعتر به رفع مسائل و مشکلات قضایی و حقوقی استان مبادرت ورزد؛ به رئیسجمهور نیز پیشنهاد دادهام تا آن دسته از اختیارات قابل تفویض خود را در راستای رفع مشکلات بخصوص هر استان به استانداران تفویض کند.
رئیس عدلیه با اشاره به موضوع ناترازیها گفت: دولت برای رفع ناترازیها اقدامات و برنامههایی را در دستور کار دارد، اما ممکن است بازدهی و نتایج آنها به زودی ممکن نباشد فلذا ما باید همت گماریم و صرفهجویی را در دستور کار خود قرار دهیم؛ برای نمونه در این سالن بالغ بر ۱۸۰ چراغ روشن است که میتوان با نصف این روشنایی نیز جلسه را برگزار کرد.
پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «یونسی» استاندار مازندران طی سخنانی اظهار کرد: گسترش عدالت، توسعه امنیت، احیای حقوق عامه و مبارزه با فساد، از ویژگیهای رییس قوه قضاییه است؛ او به خوبی نشان داده که در این زمینهها از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
وی با اشاره به جمعیت سه و نیم میلیون نفری استان مازندران که ۶۱ درصد از آنها شهرنشین و ۳۹ درصد روستانشین هستند، گفت: موضوع «پسماند» ابر چالش استان مازندران است.
وی همچنین در رابطه با مقولههایی همچون پروژههای نیمه تمام و ساخت و ساز در مناطق غیر مجاز نیز نکات و مطالبی را بیان کرد.
آیتالله محمدی لائینی نیز در این جلسه ضمن بیان برخی ویژگیهای مدیران جهادی گفت: مدیر جهادی سخن سدید و استوار بر زبان میرانند.
وی در ادامه، بر ضرورت مبارزه با فساد و تکمیل پروژههای نیمه تمام در مقطع کنونی تاکید کرد.
آیت الله محمدی لائینی گفت: استان مازندران ۴ برابر بیشتر از ظرفیت و امکاناتی که در اختیار دارد، پذیرای مسافران از سراسر کشور است؛ بر همین مبنا ضرورت دارد که بیش از پیش، امکانات در اختیار این استان قرار بگیرد.
آیت الله معلمی از نمایندگان استان مازندران در مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه به بیان مطالبی در رابطه با مسائل مبتلابه این استان پرداخت.
«حاجی پور» نماینده آمل و «فاطمی» نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی مشکلات و چالشهای ناشی از پسماند در استان مازندران اشاره کردند.
«عباسی کالی» نماینده قائمشهر در مجلس نیز طی سخنانی به موضوع تداخلات اراضی در استان مازندران و اهلیت مالکیت کارخانه نساجی قائمشهر پرداخت.
رئیس دانشگاه مازندران نیز در این جلسه ضمن انتقاد از بودجه حوزه پژوهش در کشور گفت: باید در تصمیمگیریهای کلان، جایگاه دانشگاه، دانشجو و استاد را جدی بگیریم.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه این استان در تامین ۱۲ محصول راهبردی غذایی نقش اساسی دارد، گفت: تنها در سه محصول برنج، مرکبات و طیور گوشتی، استان مازندران نزدیک به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان محصول در طول سال تولید میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران نیز با اشاره به وضعیت زیرساختهای گردشگری این استان گفت: امنیت روانی سرمایهگذاران حوزه گردشگری مقولهای دارای اهمیت فراوان است و همه مسئولان باید در این زمینه اهتمام ویژهای داشته باشند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید