به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین آقایی معاون خدمات الکترونیک قضایی مافا دستگاه قضائی اظهار کرد: سامانه «تنظیم» با هدف تسهیل دسترسی مردم به خدمات قضایی و کاهش مراجعات حضوری طراحی شده است.
معاون خدمات الکترونیک قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: سامانه «تنظیم» با رویکرد بومیسازی و استفاده از زیرساختهای ملی توسعه یافته و امکان ثبت نوبت، ارسال پیشنویس دادخواست، شکواییه و اظهارنامه را بهصورت غیرحضوری فراهم کرده است.
وی افزود: این سامانه مسیر دریافت خدمات قضایی را با کاهش نیاز به مراجعه فیزیکی، دگرگون کرده است.
آمارهای قابل توجه
آقایی تصریح کرد: بر اساس گزارش ارائهشده، تاکنون بیش از ۸۵,۶۲۰ نوبت از طریق این سامانه صادر شده که شامل ۱۷,۱۰۲ نوبت ثنا و ۶۸,۵۲۸ نوبت سخا است؛ همچنین، ۱۶,۶۷۷ کاربر جدید از این سیستم استفاده کردهاند و ۲,۳۹۰ نوبت نیز از طریق اپلیکیشن (برنامک) شهروندان ثبت شده است.
ویژگیهای کلیدی سامانه تنظیم
معاون خدمات الکترونیک قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، «نوبتدهی برخطِ دقیق و لحظهای»، «امکان ارسال پیشنویس مدارک قبل از مراجعه حضوری»، «پنل مدیریت هوشمند برای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی»، «طراحی بومی و توسعهپذیر متناسب با نیازهای آینده» و «کاهش مداخلات انسانی و افزایش دقت در خدمات» را بعنوان مهمترین ویژگیهای این سامانه برشمرد.
گام بلند در تحقق عدالت دیجیتال
محمدحسین آقایی تأکید کرد: سامانه تنظیم نهتنها بهرهوری دفاتر را افزایش داده، بلکه بهعنوان زیرساختی کلیدی در مسیر تحقق عدالت دیجیتال و بهبود کیفیت خدمات قضایی عمل میکند.
گفتنی است، این سامانه هماکنون در دسترس شهروندان قرار دارد و انتظار میرود با گسترش آن، شاهد کاهش چشمگیر مراجعات حضوری و تسریع در فرآیندهای قضایی باشیم. خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از مردم برای مردم» در قالب بیش از ۱۳۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضایی، همواره مشغولِ خدمترسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید