×
×

تشریح برنامه‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای سال ۱۴۰۴

  • کد نوشته: 22491
  • ۱۱ فروردین
  • 3 بازدید
  • ۰
  • مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی(سمات) دیجیتالی شدن خدمات را محوریت اصلی برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۴ برشمرد و گفت: اتصال به سامانه امور مالیاتی، برای محاسبه مالیات بر ارث متوفیان یکی دیگر از ابتکارات سپرده‌گذاری مرکزی در سال پیش‌رو است.

    تشریح برنامه‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای سال ۱۴۰۴
    – اخبار اقتصادی –

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد باغستانی با بیان این‌که سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۳ با اجرای پروژه‌های بزرگ و ملی، توانست نقش خود را به عنوان یکی از ارکان اصلی و زیرساختی بازار سرمایه ایران ارتقاء دهد، گفت: یکی از دستاوردهای بارز سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۳ علاوه بر واریز سود سهامداران عدالت در ۳ مرحله، پرداخت سود جاری و سنواتی ۸۱۵ ناشر به حساب ۶۱ میلیون سهام‌دار به ارزش ۱۱۴ هزار میلیارد تومان بود.

    او با اشاره به دیگر اقدامات سپرده‌گذاری مرکزی افزود: هم‌چنین، با هدف ارائه خدمات مطلوب به ذینفعان بازار سرمایه سامانه‌های تشکیل پرونده الکترونیک انتقال اوراق بهادار متوفیان به وراث، سامانه کارا ۲، سامانه تسویه بورس انرژی، تسویه‌یار بانک‌های ملت و صادرات، زیرساخت بانکی، سامانه سرو، سامانه مالیاتی و نسخه جدید سامانه ذینفعان در سال گذشته رونمایی شد.

    باغستانی، افتتاح مرکز داده با استانداردهای به روز و انتقال تمام تجهیزات بدون هیچ گونه اختلال در سرویس‌ها و خدمات به آن مرکز را یکی دیگر از پروژه‌های مهم سپرده‌گذاری مرکزی در سال قبل، اعلام کرد و گفت: بدون شک این اقدام به ارتقای زیرساخت‌های فنی و افزایش ظرفیت و امنیت سامانه‌های بازار سرمایه کمک شایانی می‌کند.

    مدیر عامل سپرده‌گذاری مرکزی، انتقال نمادهای بورس و فرابورس به سامانه جدید پس از معاملات (IRPT) را از دیگر دستاوردهای مهم سمات در سال ۱۴۰۳، برشمرد و توضیح داد: انتقال این نمادها به سامانه جدید موجب یکپارچگی و توسعه خدمات بیشتر در بورس‌ها و در نتیجه افزایش رضایتمندی و کاهش ریسک در بازار سرمایه شد.

    برنامه‌های سمات در سال ۱۴۰۴

    او، دربخش دیگر گفت‌وگوی خود با سنا، به برنامه‌های تحول‌آفرین، سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: محوریت اصلی برنامه‌های این شرکت، دیجیتالی شدن خدمات است. این تحول دیجیتال شامل مکانیزه شدن تمام فرآیندهای مربوط به توثیق و توقیف سهام، وکالتی شدن حساب‌های بورس انرژی و انتقال نمادهای ناشران بورس کالا و انرژی به سامانه IRPT خواهد بود.

    باغستانی، اتصال به سامانه امور مالیاتی برای مالیات بر ارث متوفیان را یکی دیگر از ابتکارات سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۴ اعلام و تاکید کرد: این اقدام به‌ویژه برای تسهیل فرآیندهای قانونی مربوط به انتقال ارث و سهام متعلق به متوفیان طراحی شده که باعث می‌شود اطلاعات سهامداران به‌طور مستقیم و بدون اختلال به سازمان امور مالیاتی ارسال شود. این اقدام شفافیت و دقت در محاسبه مالیات‌ها را افزایش خواهد داد و از تأخیرهای احتمالی جلوگیری خواهد کرد.

    مدیر عامل سپرده‌گذاری مرکزی با تاکید بر این‌که سپرده‌گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۳ با انجام پروژه‌های بزرگ و پیشرو در حوزه دیجیتال، توانست جایگاه خود را به عنوان یکی از ارکان اصلی بازار سرمایه ایران تثبیت کند، گفت: امید می‌رود؛ در سال ۱۴۰۴ این شرکت با اجرای برنامه‌های خود در تمامی فرآیندها، گام‌های مهمی در جهت تسهیل خدمات، افزایش شفافیت و بهبود تجربه سهامداران بر دارد.

    او، این اقدامات نوآورانه را نشان‌دهنده عزم جدی این شرکت برای بهبود زیرساخت‌های مالی کشور و حرکت به سمت آینده‌ای درخشان‌تر دانست.

    انتهای پیام/

    اخبار مشابه:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *